Folder Brasvarken

Biggetjes - Van De Walle Vleeshandel
Biggetjes - Van De Walle Vleeshandel
press to zoom
1/1

Brasvarken

Wie een traditioneel stukje varkensvlees met een heerlijke smaak wil proeven, moet ongetwijfeld eens het vlees van een brasvarken proberen. Vleesgroothandel Van De Walle uit Varsenare, nabij Jabbeke, is gespecialiseerd in het kweken en slachten van deze varkenssoort. Varkensvlees van bij ons is gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit: dat proeft u meteen!

Een brasvarken werd vroeger thuis gefokt met etensresten van warme maaltijden. In deze moderne tijden is het voor veel mensen onmogelijk om zelf een varken te kweken op basis van tafelresten. Daarom nemen wij als slachthuis en leverancier van varkensvlees deze traditie over. Wij leveren ons varkensvlees onder meer aan slagers, restauranthouders en exporteurs.

Bij Vleesgroothandel Van De Walle staat kwaliteit centraal. Onze vleeshandel voedert de brasvarkens onder andere gestoomde aardappelen, zelfgemalen granen, soja, mineralen en draf van de brouwerij. Dit doen wij tweemaal daags. Met het vlees van een brasvarken koopt u varkensvlees in de puurste vorm, want het is vrij van antibiotica en verkregen volgens een oude traditie.

Het vlees van een brasvarken wordt gekenmerkt door een lichtroze kleur, weinig vochtverlies en een uitmuntende smaak. Enkel de meest gezonde Belgische varkens worden door onze groothandel geselecteerd: zo kunnen wij u keer op keer verzekeren dat u superieur varkensvlees op uw bord krijgt.

Wilt u meer weten over
brasvarkens of wilt u dit bijzondere vlees bestellen voor uw slagerij of restaurant? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Vleesgroothandel Van De Walle uit Varsenare staat u graag te woord met meer informatie.

Slachthuis voor brasvarkens in West-Vlaanderen

Van De Walle

Uw versnijderij en slachthuis in de omgeving van Jabbeke & Brugge