Image Preview
press to zoom
Image Preview
press to zoom
Image Preview
press to zoom
1/1

Van De Walle: uw vleesgroothandel

Het beste varkensvlees vindt u bij Vleesgroothandel Van De Walle in Varsenare bij Jabbeke (West-Vlaanderen). Al meer dan zestig jaar levert ons familiebedrijf kwalitatief hoogstaand vlees aan slagers, horecaleveranciers, restauranthouders, vleeswarenfabrikanten en exporteurs. Onze grootste troef? Wij slachten én verwerken de varkens in eigen huis. Versheid troef! Als groothandel in varkensvlees kunt u op onze kwaliteit vertrouwen! Wij zijn naast vleesgroothandel ook slachthuis.

Slachten en versnijden
Onze klanten krijgen de hoogste kwaliteit. Niet alleen omdat wij onze dieren heel zorgvuldig selecteren, maar ook omdat wij alleen de meest geraffineerde slacht- en verwerkingstechnieken toepassen. Resultaat? Vers Belgisch varkensvlees van topkwaliteit!

Service
Vleesgroothandel Van de Walle garandeert de hoogste kwaliteit, een vlotte service en lange houdbaarheid. Grote of kleine bestellingen ophalen in ons bedrijf? Geen probleem! Maar dankzij ons uitgebreide koelwagenpark is ook levering aan huis perfect mogelijk. Vragen of specifieke eisen? Neem snel contact op met onze klantendienst!

U zoekt een groothandel in varkensvlees? Van De Walle is uw vleesgroothandel in West-Vlaanderen (Jabbeke)

Van De Walle

Onze vleesgroothandel in Jabbeke levert het beste Belgische varkensvlees!